Посланиците на Франция, Южна Корея и Алжир, много дипломати

...
  Посланиците на Франция, Южна Корея и Алжир, много дипломати
Коментари Харесай

Посланици и дипломати зарязаха лозята край Минерални бани

 

Посланиците на Франция, Южна Корея и Алжир, доста дипломати тържествено зарязаха лозята в масивите на минералбанското село Сусам.  Към тях се присъедиха и кметове, представители на бизнеса, държавни институции и неправителствени организации.

„ В националния курорт Минерални бани се развиват доста динамично както туризмът, по този начин и лозаро-винарството. Утвърдихме се като един от центровете на балнео и СПА туризъм в България. Лозовите ни масиви са от 256 хектара, работните места се усилват, чакаме и нови вложения в този бранш “, сподели кметът Мюмюн Искендер.

Той приветства високите си посетители в лицето на посланика на Франция Ерик Льобедел, посланика на Южна Корея Шин Бунам, посланика на Алжир Латифа Беназза и ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев. Присъстваха още ръководителят на БТПП Йордан Симеонов и Янчо Янев от Хасковската търговско-промишлена палата, която по традиция е хазаин на ритуала.

Гостите показаха възхищението си от хубостта и природата на Минерални бани и се наследиха на богата фолклорна стратегия, пробваха локална кухня и защити виновност от Хасковска област.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР